Ingredience:
- 750 ml vývaru (může být zeleninový i masový)
- 100 g pórku
- 2 červené cibule
- 2 stroužky česneku
- 2 cm nastrouhaného čerstvého zázvoru
- 200 g rýžových nudlí nebo soba nudlí
- 100 g hlívy ústřičné, nakrájené na nudličky
- 150 g kuřecích prsou (nemusí být)
- 100 g špenátu
- 50 g mungo výhonků
- 2 pláty nori řas
- 3 vejce na hniličko
- 2 lžíce sojové omáčky
Postup:
1) Nejprve orestujte pór, cibuli, česnek a závor
2) Poté přilijte vývar a 30 minut vařte
3) Před dovařením přihoďte do polévky plátky hlívy, špenát nakrájený na menší kousky, nori řasy na nudličky a dochuťe sójovou omáčkou.
4) Nakonec do polévky přidejte uvařené nudle a můžete serírovat.
Žádné komentáře:
Okomentovat